Головний точок

Розташований в Полтавській області, с.Клименки

Селекційна робота

Ведеться з 2017 року

Реалізуємо з пасіки

Реалізуємо з пасіки плідні та не плідні бджоломатки, бджолопакети, маточники, холстики та утеплювачі, продукти бджільництва

Пропонуємо: - Холстики із мішковини та двунитки - Войлокоподібні утеплювачі
e-mail: apiland.ua@gmail.com www: apiland.nethouse.ua
Реалізуємо українських степових бджіл: бджоломатки - 250 грн.,бджолопакети -1000 грн., бджолосімї -1800 грн.
Київстар: +38 068 481 66 86 Vodafone: +38 066 85 134 86

прайс

Бджільництво – це не просто робота, це наша стихія. В родині налічується кілька поколінь пасічників. На Полтавщині родинна пасіка української степової бджоли започаткована з 1986 року Ільїчовим Валентином Прокоповичем. З 2002 року і по цей час вона знаходиться в селі Клименки Полтавского району Полтавскої області. На сьогодні на ній утримується понад 150 бджолосімей української степової породи.
Кожен з нашої родини якимось чином допомагає в спільній справі. Нас об’єднує велика працьовитість та любов до бджіл. Коли займаєшся улюбленою справою, то працюєш в задоволення. А хороші результати – це найкраща винагорода!
Ми прагнемо, щоб наша українська степова бджола відповідала високому рівню і була гідним конкурентом серед інших порід. Матковод-селекціонер Ільїчов Ігор Сергійович з 2017 року є членом ГО “Товариства матководів-селекціонерів бджіл української степової породи”, з того часу активно проводиться селекційна робота по удосконаленню нашої бджоли.
В зону районування української степової бджоли входить Полтавская область, що забезпечує хороший трутневий фон. Також для цього регулярно проводиться робота з сусідніми пасіками. Крім того, велика частина маток на пасіці з острівного облітника.
Для виводу високоякісних бджолиних маток відбираються сім’ї з найкращими природними характеристиками та продуктивністю з контролем морфометричних показників. З кожним новим сезоном пасіка збільшується та модернізується. Пересилка маток здійснюється в універсальних кліточках з достатньою кількістю корму і супроводжуючих бджіл для забезпечення гарного транспортування матки.
Доставка маток здійснюється по всій території України поштовими службами Нова пошта та Укрпошта, а так же в разі потреби маршрутними транспортними засобами з м. Полтави. Для зручності замовлення можливо оформити через електронну пошту, Viber та в телефонному режимі.